Hos Becca

..sitter jag nu :) Har det superbra ute i solen (fast jag inte får sola..)! Älskar vädret, men mina leverfläckar börjar säga emot..ska åka och kolla de :S Ojojoj, hiihihi...så går det när man solar utan solkräm ;P Ett tips; gör inte det..HAHA.

Ja, men idag ska vi flumma ha kul och kolla på skräckiiiiiiisar, Me like! Imorgon åker jag till Klara och ska sova över där och på Tisdag åker vi till Tjörn i gtb! Det ska bli kuuuul, jag skriver på Söndag för att de har tydligen internet på x2000 som jag ska åka hem med. Nice :) Men tills vidare kommer jag nog inte uppdatera ^^ Hehhehehe....eviiiiiiiiiiiiiiil! Men ni får klara det utan mig ett tag, det tror jag att ni klarar!


Haha, att du alltid bjuder på dig själv! x] <3

Linnea gästbloggar

Chacha!

Nu är det Linnea som skriver, har fått i uppgift att blogga åt Ronja ;)
Nej men det är så att nu har Ronja flyttat, och därför har hon inget internet. Så hon kommer inte att blogga på ungefär en vecka eller så. Trist, eller hur? :(

Nej men, Glad midsommar på er, så får vi se när Ronja kommer tillbaka. Håll utkik!

Me and Ronja @ Bonäs :)


Emmy virkki ♥ Ronja Andersson


Jag saknar dig så att det gör ont. När jag som mest behöver dig vill jag bara ligga i din famn och låta mina tårar rinna ner från mina kinder och veta att du finns där. Mitt liv är fulländat med dig. Din unika, fantastiska personlighet. Det finns inte på kartan hur mycket jag älskar dig. Grönalund 2010 kommer bli så jävla f*cking grymt med dig. Dygna och snacka och ha roligt hela natten? Från vaggan till döden, är det inte så? Allt vi har gått igenom, så jävla roligt vi har haft, så underbara tider. KOM TILL MIG! ♥ Jag saknar dig.

JAG ÄR SOLBRÄND

 


Dagen i bilder..


Cooling.


Tönting..HAHA


randoooom


cooooooooooling


VI BADADE :D


Mika, fick inga bilder på er andra ^^






Idag har vi bara badat & solat, gått runt i Kallhäll och på k-rauta, gått till McDonalds och kollat på Edward saxhänder, HAHA! Men nu har jag kommit hem och har ingenting att göra..måste städa mitt rum och packa det sista..IMORGON FLYTTAR VI :D

SUPERPRINSEN!

Oj, idag är sista dagen jag bor i detta hus. HAHA, känns FETT skönt..

idag ska jag i alla fall vara med friendsen, vi ska väl antagligen sola & bada. *giiiiillaaaaaaaa* Hihihihih, dett niiiiiceeee! Imorogn ska hästarna på bete, så då ska jag vara i stallet hela dagen och det är nice :) Kommer inte uppdatera så mkt idag + imorgon för att vi ska ju flytta och jag åker till stallet tidigt och sen när jag kommer hem (vad konstigt det känns att säga hem till det nya huset) så vet jag inte om de har installerat internetet ^^ Men vi får hoppas på det! Men nu ska jag kolla runt lite, ge hunden mat, gå ut med hunden, duscha, klä på mig, messa och sen träffa friendsen ^^


Här kan vi snacka lite för lånsam slutartid..BLEK MAGE, I KNOW!


Var jag nt snabb på att lägga upp bilder? ^^


Middag :D (Ronja tipsar - citronsaft + socker + pannkaka = gooott)


Hopp :)


Älska :)


Cooling ^^ *host*


Linue :)


Mikis :)


HAHA


HAHA!


SÖT!


HIHI!

Hej, detta var de flesta bilderna från idag :) Idag har vi ätit på Franco's, solat & badat, ätit pannkakor, skrattat & haft kul, kollat på solnedgången och gått hem med blöta kläder..,detta får räcka för mig just nu. HA DET BRA!

-

PUAAAAAOPPPpODKAFJ :)

underbart väder

..likamed ett underbart humör :) Haha, ni får ursäkta mit humör jag hade igår *lalalala* Hehe, men nu sitter jag här och ska..hm, inte göra någonting förrän jag och mina friends ska äta pizza på Franco's, & bada .. & sola..VET NI? JAG KOM IHÅG ATT SMÖRJA IN MIG! vill ju inte få hudcancer.. :) Men hejdå :*


Såhär brun vill jag bli..denna sommar :)

Skulle inte denna sommar bli våran?


Grönan iår igen? Saknar dig.

gå och bajsa.

Är nt meningen med sommarlov att man ska njuta och bara chilla, tare lugnt och uppleva en massa? Mitt är: Pang, bom, poff och så är allt klart. Hinner liksom inte njta, hinner inte chilla..det går bara inte. Flytt hit och dit, åland, tjörn, björkäng, stallet & vännerna. DET GÅR INTE ATT ANPASSA SIG TILL ALLT. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte är social med allt och alla.

oooooooh, jag orkar inte. HEJDÅ.


O S O C I A L

PÅ TORSDAG HAR NI MIG. åker till Tjörn på Måndag, sover hos Klara på Söndag. Fredag midsommarafton.. & lördadg..då är jag ledig. Då får vi ta och hitt på ngt. Veckan därefter är det Åland som gäller.. VILKA KAN GÖRA NGT PÅ LÖRDAG :)

Haha, på Torsdag så behöver jag inte packa fler lådor (för att det ska vara klart då) och hästarna går på bete så stallet har semesterstängt :'( Men då har ni mig mina kära vänner, då har jag ingenting att göra förrän jag ska åka till Åland och Tjörn :P Det är inte så långt dit men ni har mig en liten stund i alla fall..! Pang, bom. Hejdå :)


igår :*

Hemköp


Svamp 14:-, face scrub 23:- & lotion med brun-utan-sol effekt 53:-

Det var det jag köpte :) Men nu ska jag packa lite och så. Ha en bra dag.

trampad

HAHAHAHA, jag blir trampade i magen av min hund! Jag sitter här i soffan och hon sitter inte still - hon går över mig hela tiden -.- HAHAHA.

I alla fall, snart ska jag ge hunden mat och sen gå med henne till mammas jobb. Ska fråga om lite money sen ska jag till Hemköp :) Ska köpa lite grejjs, lägger in bilder när jag kommer hem.


nolifer..

43 words

Speedtest

D ä lite beroendeframkallade..men jaja, ska gå och sussa nu. HEJ SÅLÄNGE :)







Airplanes - b.o.b

Så jäkla bra låt.. men jaja, nu sitter jag uppe och har inte gått och lagt mig. Men jag orkar inte..är inte riktigt trött ännu så jag kommer ändå inte somna när jag går och lägger mig. Just nu kollar jag i ala fall på himym och funderar lite. Hehe..imorgon blir det inget stall. Ska vara hundvakt men jag ska också kolla om jag får jobba med mamma :) Så att jag tjänar en slant ;P Jag vet inte hur mkt jag kommer uppdatera innan jag går och lägger mig men jag är säker på att det inte blir var femte minut eller ngt, haha :P Så taggad är jag inte på att blogga..hihim men nu ska jag göra ngt ^^ Hejdå!

Jag hoppas att jag inte gjorde ngt fel..


Haha, fail!

Heeeeeeeeejjj, haha! Vet ni? Att det finns träd på Bonäs, vi såg inte ett shit! HAHA, så vi gick vidare i hopp om att hitta solnedgången, men det kom bara nya träd hela tiden..Men nu ska jag i alla fall kolla runt lite och sen gå och lägga mig, är ganska trött faktiskt..hejdå! ♥ Hörs imorgon :)


En underbar tid med dig..

lite
- maskara
- plattång
& lite sol = voíla, ny Ronja :)


The thanks i get

om inte jag hade träffat er hade jag varit en helt annan person.

Solnedgången idag men fyf*n vad trött jag är..usch, har ätit middag och nu sitter jag och kollar på TV. Är jättekissnödig, kanske ska gå på toa? Göra som indianerna gör :) Så, nu har jag gjort det. Sitter för det mesta och lyssnar på musik och chattar på msn. Ska checka facet och sen..planera morgondagen, det kommer bli stallet men hur jag kommer dit är en gåta..får väl bli cykeln -.- Aja, vad gör man inte för Eden? <3 Ni får hare så bra sålänge, hejdå :)



Jag kom på att jag ska sätta mig och kolla på "This is it" !


hihi

Nu ska jag gå och packa flyttkartonger men jag måste bara visa min och Tessans konversation, klicka! :) Men nu ska jag gå, hejdå :)


Therese Najs Andersson
Du är en undebar lite skitunge som går mig läääätt på nerverna, jag blir väldigt lätt sur på dig men på ngt sätt så gör du alltid så att jag förlåter dig. Det är din charm, din underbara personlighet och allt det där som du och ingen annan har. Du är som en syster för mig. Vi bråkar, vi bråttas, vi pratar om allt med varandra och framförallt finns vi där för varandra. Jag blir jäkligt lättiriterad på dig men det är för att både du och jag vågar säga emot varandra för att vi är inte rädda för att förlora varndra för att vi vet att ingen kan komma emellan oss. Jag älskar dig. ♥ Hoppas du förstår vad jag vill ha fram.


Så många minnen.

Varru tvungen?

jag är ett ccccpppppp barn!


heeeeejejjjjjj, jahg har damppppppppp .. vad ska jag göra nudå? Ahahhhahaa , ajg et inte ? mEN I kväll ska jag kolla på solnedgången, nmend tessan, ngn annan ? hihihihihihihi, kommenterar  ,,, , eller skicka ett smmmmmssss, ;);););););););););););););););) <-- vet ni att jag älskar den smilisen?    ,, hhhhihhiihh, ha en bra eftermiddag, jhag skha ha kul.                                             prutt.

DU GÅR MIG PÅ NERVERNA SKITUNGE.


You got the sweetest as in the world!

 Tessan! Du måste få tillbaka din dator så du kan göra en proffsing header till mig :D (a) Kommer photoshop vara kvar? :O Kommentera!

Hmm, vad ska jag göra nu..? Jag har jättetråkigt, och nu kom solen fram men det är ju blött och blä ute! Just nu sitter jag och kollar på TV och sitter vid datorn, ovcanligt? Nää, men mi ska jag..kolla FB! Hare bra :)


inget lösen

..okej, jag har bestämt mig för att behålla min blogg som den är men jag ber er som läsare att inte ta åt er av det som står på bloggen (om det inte är ngt positivt dåra) För jag skriver av mina känsor här så take it or leave it :) Hihi, ni får gärna fårtsätta läsa! Men ni vet när man har skaffat en ny blogg så känner man såhär "ooooooh, jag ska blogga så ofta jag kan" och nu har liksom det släppt från mina tankar så jag tycker inte att det är lika roligt att blogga nu som då, speciellt inte nu på sommaren men regniga dagar som denna så är det lite roligare :) Hihi, men jag hann få lite färg innan solen gick i moln. Men nu ska jag byta header och fortsätta kolla på typ "top model kanada" eller ngt :) Hare bra sålänge, puss!

och jag vill bara tillägga att mina lungor är som en enda stor slemklump! fyf*n säger bara, haha!


Cool bild?

19-06-2010

Monarki, hmm..är ni emot det eller? Jag är verkligen inte det, jag kan inte säga att jag är rojaltist men jag önskar brudparet all lycka :) De var så lyckliga i kyrkan!

Jaja, hej :) Haha, nu har jag sovit! Hihihihihihih, jag var otroligt trött när jag kom hem, men nu är jag pigg :) Hihi, oh jag vill ha godis..hejdå!


Kommer du ihåg? I♥U
:)

-

Skönt att vi ska flytta på Torsdag. 


Moj, moj, makkara! HAHA (kolla upp det!)

Hej, kryssningen var grymt bra men jag är på dåligt humör nu pga sömbrist, HAHA! Kan berätta kort om den underbara helgen:

Torsdag: Pappa skjutsar oss till hamnen, gick upp klockan halv 6..Vi åker båt och springer runt på hela båten och har allmänt kul! På kvällen anländer vi till Finland, Åbo. Åker till badhotellet caribia och springer runt där också..HAHA! Sen somnar vi gott i hotellrummet.
Fredag: Lite sovmorgon och sen HOTELLFRUKOST! Oyeah! Sen bad heöa dagen! Och fyf*n vad kul det var! HAHAHAH! Vi åkte..eller nej..det är info som inte ska komma ut här, haha! Sen åkte vi till hamnen mot kvällen och hade skitkul hela kvällen på båten, sprang runt och fick massa "hej!" Av Perversa finskar..haha! Sen "sover" vi och blir väckta 05.15..snark..
Lördag: Vi kommer i land typ halv sju och ser att det är massa militärbåtar och ubåtar där borta där Vickan ska åka..haha! Ska ni göra så när jag ska gifta mig också eller? ;P

Ohjuste, sätter lösen på bloggen pga att jag skriver av mina känslor här och det blir visst bara missförstånd..jag tar faktiskt inte ut mina känslor på er i allmänheten och det jag skriver här påverkar inte er heller, och ibland kan jag överdriva för att jag är så jävla sur och då blir alla såhär; Vad har jag gjort nu då?! Fegis som inte vågar säga det face to face. Men det vet jag inte..det kanske beror på omständigheterna eller jag vette f*n men jag pallar verkligen inte med detta.. Så jag vill inte att min blogg och mina känslor som jag skriver av mig på här ska påverka er i verkligheten när det inte påverkar mig ^o) Så hejdå! Sätter lösen typ imorgon!

Bilderna kommer upp på BDB

Monday morning

Hej, detta är det sista inlägget för mig innan söndag, kommer nog inte uppdatera på lödag! Jag kommer ha en grym helg med mina älskade, underbara kusiner och fastrar! Ni får ha det så bra i Sverige!

Stallet idag var jätteroligt, "Flickan med flinet" HAHAHAHA (bara jag och Amanda försår) Nu har jag i alla fall ätit middag och nu sitter jag och kollar på TV. Hoppas att mina tjejer har en bra kväll, ni har det bättre utan mig :*

Men nu ska jag packa och droga musik..hejdå!


Julia & jag förra sommaren :) :* <3


Eenie meenie

Hej, jag har preics vaknat (blev väckt av min mobil) Så nu är jag vaken i alla fall! Ska åka till stallet snart och när jag kommer hem ska jag packa det sista och sen ska jag gå och lägga mig tidigt, för att vi ska ju upp ganska tidigt..-.- Men detta blir det enda inlägget innan jag åker till stallet sen får vi se om jag hinner uppdatera ikväll (eftersom jag ska packa och jag kommer säkerligen somna eftersom jag typ har vänt på dygnet..) Haha, men nu ska jag dra. Hejdå! ♥


Klarar ni er utan en bild?

Det blev till slut en maaaaaaaaaaaaassa låtar på ipoden :) Haha, kunde inte sova och att lägga in låtar på ipoden kräver att man är pigg, speciellt med den stora datorn som jag måste använda! Usch, jag hatar att hålla på med ipoden, men det är värt det! Asså jag har märkt att jag har slutat gilla hip hop & RnB, jag föredrar numera Maria Mena, Lars Winnerbäck och Jousha Radins långsamma låtar (I'd rather be with you har jag spelat sönder..) Haha, men jag är mer för lugna låtar, jag  blir bara stressad av typ OMG - Usher. Fast sån musik är bra om man ska ut och jogga så jag har lite olika låtar på min ipod just nu, väldigt blandat! Men nu ska jag kolla på himym och sen sova. Skriver kanske imorgon innan jag åker till stallet, ska ta med mig kameran föresten så..det kommer lite bilder :) Ronja


Maria Mena

Nu ska jag slänga in en massa låtar på min ipod! ♥ Och ladda den inför kryssningen, det är ju ändå en bit till hamnen, men på båten så ska jag vara social med mina favortikusiner! :) Det ska bli skönt att åka bort lite, vara social och glömma sthlm och allt som händer här. Jag ska bada bort mina bekymmer och ha jävligt kul! Oavsett om jag är frisk eller inte.

Jag vet inte vad jag ska tro längre, tror jag att du snackar skit bakom ryggen på mig? Jag vet inte längre..äkta vänskap.





Ni som inte har varit på Thailand, ni anar inte! Fyf*n vad jag saknar det. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att vi åker ner dit 2011! Jag älskar Thailand! Om jag någon gång ska flytta ut från Sverige så är Thailand det första alternarivet!
Det kanske händer att jag flyttar dit när jag är 25-30 år kanske.

Update: Orkar inte slänga in nya låtar på ipoden, då måste jag byta dator -.- Så jag ska gå och lägga mig *host* är inte ett dugg trött..


Ja, han förtjänar en egen spellista :D

Ett av tusen krossade hjärtan

VAF*N HAR JAG GJORT DIG?!

Fyf*n vad sur jag är. Visst, jag är inte med varje gång ni är tillsammans men jag är fortfarande en i gänget, eller? :'( Du sårade mina känslor en aning, men det bästa för mig är att inte bry mig om vad du säger. JAG TRODDE VI HADE NÅGOT SPECIELLT, NÄSTAN SOM SYSKONBAND! Vad har jag gjort? SÄG!? Fyf*n, asså jag orkar inte bry mig längre, förlåt. Men jag har gjort mitt nu. Nu får du f*n komma och gå hur f*n mkt du vill.

HÅLL MIG JÄVLIGT HÅRT ELLER SLÄPP MIG HELT OCH HÅLLET. - Det förstår inte du, du håller mig håradere än hårdast och ibland är jag som luft för dig.

MÅSTE MAN VARA MED VARJE GÅNG VI SKA VARA MED VARANDRA FÖR ATT INTE VARA UTSTÖTT ELLER?

TACK SÅ JÄVLA MKT DÅ.


chcokad...

Haha, 20 besökare idag =D tack! Och ni var bra på att konmmentera också, men vad har jag gjort eftersom ni har hittat min blogg? :O Jag kan inte ha stått med på "mest aktiva bloggar" !? Och jag har inte kommenterat ngn kändisblogg och ja..har väl bara ett bra bloggnamn som man söker på ^^ Hehe, men nu har jag i alla fall ätit middag och nu sitter jag här och ska packa lite! Panodilen började verka till slut i alla fall :D Woho, men nu ska jag dra, detta kanske blir det sista för ikväll men det tror jag inte, haha! :P Hejdå!


Sötaste kusin och jag för ett tag sen :)

du är min vän livet ut

Jag har hittat en ny idol! Lars Winnerbäck - så jävla grym! ♥ Käääärlek!

Aja, det mest ansträngande jag har gjort idag är att handla med pappa, HAHA! Verkligen en latdag på höög nivå..men å andra sidan så är jag ju sjuk. Aja, men jag mår lite bättre nu i alla fall, men jag har skitont i kroppen och halsen, det går uppochner! Och panodil hjälper inte! -.- Så jävla jobbigt. Aja, nu ska jag fortsätta droga musik, jag ville bara uppdatera er lite :) Kram, Ronja!


btw, kommentarer skulle sitta bra! Ni kommenterar lite för lite!


nu och då


Any different? Förutom mina ögonbryn..måste noppa de! och jag skulle ha dragit upp sjalen lite ^^

gammla bilder :)

'







nu är jag pigg i alla fall

oooooj..hehe! Hahahahaha, jag har sovit heeeeeela dagen från klockan typ halv tolv (vaknade typ klockan åtta i morse) och somnade igen halv tolv och vaknade nu, HAHA! Min hund tycker säkert att det är jättekul att ha mig som hundvakt *not* Men om man är sjuk då ska man sova mkt :) Men det är mkt bättre nu! Jag har inte ont i kroppen eller öronen och mkt mindre ont i halsen, men det finns där -.- så jag tror att jag blir frisk tills kryssningen :) Men nu ska jag kolla runt lite på internet, hejdå!

LÄSARFRÅGA:
HAR NI TV:N PÅ I BAKGRUNDEN MEDANS NI SITTER VID DATORN I VARDAGSRUMMET? DET HAR JAG, HAHA!


What if you - Jousha Radin. Så jäkla f*cking bra! I adore it!


Hihi, varför har jag inte det där leendet nu för? F*n vad jag har förändrats..på ett dåligt sätt! Vilken rund näsa, och kinder! HAHA!? Mina läppar ser ju fylliga ut, haha!

Don't feel bad for me!

helvetes jävla hals! Trodde det hade blivit bättre men icke sa nicke - värre! :'( Skiiiiiiiiit också! Sitter med en fleecetröja, med mitt dyntäcke i soffan och kollar på Smalville samtidigt som jag skriver på min lilla blogg :) Jag måste packa..men jag orkar inte! Jag har så jäkla ont över hela kroppen så jag föredrar att ligga i soffan och inte röra mig..men vi åker ju på Torsdag morgon och jag hatar att packa i sista minuten! Aja, nu ska jag komma på ngt roligt att blogga om ^^ Ronja


sommar & sol

out of the gang

Helvetes jävla traktorjävel! Han åker runt bakom mitt hus och den låter heeemskt! Aja, nu är jag vaken i alla fall..och jag mår lite bättre faktiskt :D Gr8! Idag ska jag bara slappa och vila upp mig :D Skööönt..aaaaaj! Mina öron gör skitont! :@ Hehe, aja..hejdå :)


Old :)

15-06-2010 02:39


Och jag är inte ens trött..men det kan ju bero på att jag sov f.o.m att jag kom hem från stallet till middagen (då väckte pappa mig -.-) Men jag ska försöka få i mig lite sömn..jag börjar faktiskt bli liite trött! Bilden är en av de gammla :) Men hejdå :) Hörs imorgon!

Kollade igenom BDB

och gud vad roliga bilder man hittade, HAHA! Bjuder på en resten får ni i andra inlägg! Men oj..vad sa jag om att gå och lägga mig sent? Hehe..godnatt :) Hörs imorgon!
 

Hihi, om man kunde se ut såhär nu :)


My name is Earl

Attans! Min kamera var redan död..så det blev inga bilder! Men damn vad skönt det var med lite frisk luft :D Men detta blir det sista för idag! För att jag ska försöka att inte vända på dygnet så jag ska gå och lägga mig i rimlig tid :) + att jag behöver sömn! Jag ääälskar att sova när man är sjuk, nästan skönare än när man inte är sjuk för att man sover så djupt! Men att vakna är mindre kul..det är då det gör vääärst ont i halsen -.-' Men aja, slut på babbel (a) Hejdå!
Ronja ♥


Närbild.com !?

Ehm, jag har alla symtomer på halsfluss..:'( Och jag som ska på kryssning!

JAG MÅSTE UT!

oh, herregud..jag måste ut! Håller på att dö av värme här inne! Jag tar med mig kameran och tar slut på batteriet helt och sen sätter jag den på laddning (a) Haha, men jag kommer tillbaka med förhoppningsvis lite bilder :)
Kram Ronja! ♥


Ronja slår till stort!



Jag har jättetråkigt.. och inte för att typ inga som inte har mitt nummer läser min blogg..haha!


Jordgubbste

Hej..asså fyf*n säger jag bara :'( det blir bara värre och värre! Jag har så ont i kroppen att mina kläder känns som sandpapper mot kroppen och halsen känns som en stor ballong ^^ Haha, skitkul..och det suger att jag inte har ngt busskort eller remsa för då kan jag inte umgås med mina vänner..de ska typ åka och bada imorgon. Skulle ändå inte kunnat bada eftersom jag är bajssjuk, men jag hade ändå kunnat följa med utan att bada!Imorgon är den enda dagen jag kan vara denna vecka, förutom på Söndag dåra..oh, jag orkar inte skriva mer. Hejdå! Ronja ♥


Hihi, rolig påse huh? :)

ohnej..

Hejsan :) Cyklade ju till stallet med Emelie runt klockan halv elva, sen så skötte jag och bara tog det lugn i stallet :) Och nu har jag kommit hem..min padre hämtade mig, hihi..för att jag är för lat och trött för att cykla. Och sjuk..har fått ont i kroppen under dagen och halstabletter gör det bara värre för halsen :'( Ska bara ta det lugnt och vila upp mig resten av dagen..och typ sätta kamerona på laddning hehe, men nu ska jag dra hejdå!


näst sisa inlägget var det då..

Haha, men jag ville bara slänga in ett litet inlägg innan jag åker :) Och min hund är knäpp..hon hoppade upp i soffan och satte sig på armstödet? HAHA! Men jag uppdaterar som sagt mer när jag kommer hem :)
Kram!


osminkad och trött..

masterpice

Hej bloggen!
Den där tandkrämen gjorde underverk asså! På tal om ingtenting så ligger jag här i sängen och har precis vaknat. Jag har också bestämt mig för att jag inte ska lägga upp så många inlägg idag :) Det är lika bra det för att jag ska åka till stallet runt klockan halv elva och där sitter man inte vid datorn och bloggar :P Så detta blir nog det sista inlägget innan jag drar :) Så nu ska jag gå och äta fruukost!! Ha en bra dag :)
/Ronja ♥


Kusin vitamin, den bästa glädjemedicinen som finns =D

svar till Julia om "lägger jag in inlägg för ofta? Kommentera!":

HAHAHAHAHHAHAHAH, tack kusin =D Då vet jag att jag har ngn läsare som kollar min blogg regelbundet :)! Jag fortsätter blogga för din skull :) Hihihihih, det kommer bli bäst på Torsdag-Lördag föresten =D Gryyyyyymt! ♥ Hoppas bara att jag inte fortsätter att vara sjuk -.- ! :) ♥


- Den enda bilden jag har på mig och min kusin Julia tsm :) ♥ Vi får se till att ta fler bilder på kryssningen :D


Lägger jag in inlägg för ofta? KOMMENTERA!

Ronja goes sjuk..hejsan, nu sitter jag här i sängen och kan inte sova. Vet ni vad jag har glömt att göra? Sätta kamerona på laddning..aja, får ta det imorgon.

Feber, halsont & snuva..hoppas att jag inte smittade ngn idag, förlåt i sånna fall (a) hehe..jag kan berätta lite om morgondagens planer :) Först ska jag vakna (haha) och sen ska jag sätta kamerona på laddning och sen (om jag är frisk) så ska jag åka till stallet :) gr8.

Asså ni vill inte veta vad jag har gjort..jag fick damp på mina finnar (fråga inte) så jag använde alla medel jag hade (demons & angelsserien och neutrogena black heads eliminating) och sist men vääääärst - tandkräm! O-M-G säger jag bara. Fyf*n vad det sved..jag grät när jag satte på det och jag har fortfarande på mig det för att jag ska ha det som en mask över natten, men nu är det inte lika illa..vi får hoppas att det var till ngn nytta, annars har jag lidigt förgäves! Det var en staark tandkräm, typ colgate extra white eller ngt :S! Fyf*n asså, inget jag rekomenderar (eller ja..det får vi se på resultatet)! Hehe..men aja, nu ska jag inte tråka ut er mer :P Hejdå!
Ronja

HAHAH! Min hund tröttnade på mig och mina tangenter så hon lämnade mig här alldeles ensam i min säng..BUHU!


ingen solnedång

..det regnar och den har redan gått ner, typ? Haha, men nu ska jag sätta kamerona på laddning..har fortfarande inte gjort det, men aja. Dett blir det sista inlägget för ikväll men jsg slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker till stallet :) Ni får ha en fortsatt bra dag så ska lilla jag fortsätta kolla på Prinsen & jag 2, hihihi :)
Hejdå!

All the crazy things i did tonight, those will be the best memories

Hej :) Haha, ska inte ut och fota..ska sätta kameran (orna) på laddning (den stora och lilla) Haha, och så ska jag göra det jag skulle göra för ett tag sen, haha! Har inte gjort det ännu, men i alla fall så ska jag och Tessan gå och kolla på solnedgången idag :D woho, tummen upp för den ;) Därför måste jag ladda kameran..vi bryr oss inte om att det är molnigt för att solen lyser igenom endå :) Så ja, det kommer bli grymt! Tror att jag ska ta med mig en filt och lite chips? Ohyeah! Ohjuste!? Jag glömde min saft i buskarna idag..den hämtar jag på g till bonäs, HAHA :) Men ha det bra, så hörs vi senare ikväll med massa snygga bilder från solnedgången :)
Ronja


Jag vill ut!

Hej :) Nu ska jag ut och fota, har så otroligt tråkigt! Vill ngn hänka på? Men först ska jag leta efter min mobil, HAHA! Och var det ngn som skulle kolla på solnedgången eller? :) I sådana fall hänkar jag på :) Men nu ska jag hämta min mobil och messa några peeps eftersom ni inte kommenterar era jäklar! :)
Hejdå!


Min kanin är rolig :)

En shopaholics bekännelse

Hej :) Nu sitter jag här och kollar på film, funderar över om vi skulle kolla på solnedgången idag? Vilka kan? :) Jag vet inte ens när den går ner..men, jaja :) Det löser sig nog :) Asså jag är fett taggad på att köpa en ny kamera :) Hihi, fick ett tips från min kusin på vart man kan tjäna pengar, tack! Men oj, jag har fortfarande inte gjort det jag ska göra..hihih, ska göra det nu ;) Så jag ska nog raska på, hejdå! (Bara lite randomuppdatering) Hejdå! :)


F*n vad deppig jag ser ut :O Men det är jag inte :)

In it to win it

Haha, jag har inte gjort ngt av det jag sa att jag skulle göra, haha! Jag gjorde inte en packlista, jag satte inte kameran på laddning och jag åkte inte till stallet på häst&ryttardagen för att ingen kunde skjutsa mig -.- Men nu ska jag äta och sen sätta kameran på laddning och skriva en packlista :) Men först; Kolla klart på Bring it on: In it to win it, eller ngt.. :) Hejdå!



Kusin vitamin

Nu sitter jag här igen och är alldeles rastlös! Hmm, kanske ska skriva en packlista tills på Torsdag-söndag..? Ja, det kan jag göra :) Men jag fick precis reda på att vi måste vara där borta vid hamnen typ klockan sju!? Och att jag måste vakna typ..halv sex!? Och att jag missar ridningen både Torsdag & Fredag! :'( Men ska vara i stallet imorgon & på onsdag, kanske på Tisdag..så jag packar idag så slipper jag tänka mer på det :) Hihi, smart jag är? Men grejjen är att jag alltid packar ner saker jag behöver typ en vecka innan -.- så springer jag runt som en yr höna och vet inte vad jag har lagt mina saker -.- (Så ligger de i en väska -.-) Hihi, men ja..randominlägg, men nu ska jag packa och sen ut och fota! Min kamera sviker mig aldrig, förutom när den är död..aja, hejdå!


Ronjas "ska-ha-2010!"

Heeeeej :) Vet ni? Att i år ska jag införskaffa mig DENNA snygga sak:

'
UUUUUUUNDERBART! Jag vet att jag redan har en kamera (Nikon D300) Men den är hela familjens och jag vill ha MIN, min egna =) Så jag ska spara ihop lite pengar och kanske jobba ihop lite också? Vet någon något bra ställe där man får jobba runt 15års åldern? :O Kommentera! Men jag har hela året på mig :) Så, ja..det löser sig nog :) Och så har jag denna sak också:


En moppe :) Men det har mamma och pappa typ redan sagt att jag ska få i födelsedags pressent, hihi :) Men aja, nu ska jag tagga! Hejdå, ha det bra :)

Ronja

They bring me to you

Hej min kära blogg =D Hur mår du? Jag mår bra =) Nu i alla fall, jag hade ont i halsen när jag vaknade men det brukar jag ha ibland, det kommer och går..men det är jäkligt irriterande! Jaja, vi somnade ganska tidigt, power puff plingorna gick i alla fall på TV när vi somnade, HAHA! Men det kan ha varit runt klockan 12, typ. Och så vaknade vi typ tolv idag =) NICE! Så hjälpte jag till (lite) att flytta Tessans rum in till hennes brosas rum och sen gick jag med Sarina och Linnea till Hemköp/McDonalds och nu hamnade jag här efter att ha..vad har jag gjort? Inget, hihi! Satte på datorn så fort jag kom hem =) Måste ju underhålla mina läsare! Men jag vet att det är tråkigt att läsa långa texter om vad man har gjort så jag avslutar här och slänger in lite bilder!

btw! Jag ska ladda kameran från Gröna Lund idag så jag kanske slänger in lite bilder från Grönan ikväll =)


Tesi :)


Igen :)


Hihi, bjuder på den :)


Eeeeeeeeeeedward =D


Lägger in en annan bild ockdå :) Bara för att :)

spotify

Hejsan :) Nu sitter jag här framför datorn, hemma hos Tessan =) Vi har haft det chill och roligt! Gick till hemköp och handlade lite godis och sen kollade vi på Forrest gump, och nu siter vi här :) Ska kolla på TV och tjocka oss lite! Hihihihihih, ni får ha det så bra! Hejdå =)
Ronja ♥

Uppdaterar mer imorgon! Eller kanske inte..ska på häst&ryttardag i stallet, kanske slänger in ett innan (det börjar klockan ett) Aja, hejdå!

Ronjas sommarlov

v 24: Chill, stallet & kryssning (17-19)
v 25: Stallet, flytta & midsommar
v 26: Tjörn med Klara =), Eclipse premiär & lisberg (allt med Klara!)
V 27: Åland? Eller v 28. =)
v 28: Åland? Mamma & pappa har semester = umgås med familjen
v 29: Pappa fyller år, chill, packa & på Söndag = Ridläger =D
v 30: Ridläger =D Kommer hem på Lördagen..:'(
v 31: Emmy? Kommentera!
v 32: Emmy? Kommentera!

v 33: Skolstart?

Hejdå =)

och jag får inte köpa sommarbusskort? Det kan du glömma!


Det är bara några få dagar kvar..hjälp!

Ronja tipsar!



Jag har ju provat på att bleka mitt hår (innan jag tonar det) för att inte riskera att få grönt hår..och det funkar jättebra med citron och man kan även slänga i lite bakpulver, men nackdelen med det här är att håret slits jäääättemycket! Därför ska man helst använda hårinpacking efter! Funkar jättebra, men man kan behöva upprepa detta några gånger innan man märker någon större skillnad. Och det funkar perfekt till att bleka utväxten också!

Steg-för-steg:

1. Skölj ur håret med bara vatten!
2. Spraya i citronsaft från en färsk citron eller citron på burk (kostar ca. 7 :- på coop/ica och alla de där affärena)
3. Låt torka in under en dag, gå gärna ut i solen om det är soligt
4. Tvätta håret med balsam & scahmpo
5. Ha sen i hårinpacking
6. Och voila!

regn & storm

Gr8, vaknade utav att det blåste så föträffligt utomhus! Menmen, solen kommer om en vecka tror jag det var ^^ Idag har jag inte gjort någonting asså, seriöst. Ingenting! Har jag ett liv eller? Hehe, okej! Jag kan erkänna att det är skönt att bara slappa ibland =) Men jag vill åka till IKEA! Men mamma och pappa säger att vi ska göra det när vi har flyttat, och inte innan! Men jag vill dit nuuuu! Aja, det blir inget stall idag. Bara packa och sen vara med tessan ♥ Tar med mig kameran så att ni får maaassa flummbilder =D Hihi, det gillas! ♥ Nu ska jag ta och göra ngt, det ska jag inte alls det, bara sitta framför datorn och häcka ^^ Hejdå!
Ronja ♥


But different

EMMY! HA DET BRA I TURKLANDET! ♥ puss!

when we start over

Detta blir nog det sista inlägget för natten :) Jag vill vara uppe länge, tror att jag ska vara det också om jag inte somnar men grejjen är den att jag inte vet vad jag ska skriva om så jag slänger in detta inlägg så hörs vi imorgon =) Ska typ sova hos Tessan och kolla på solnegången med henne imorgon =) Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra på dagen? Antingen stallet eller packa inför flytten..eller bådeoch, men aja. Hejdå =)
Ronja ♥

Jag tänkte inte lägga in ngn bild för att jag tycker att jag skämmer bort er med bilder i nästan varje inlägg, men jag slänger in en endå för att jag tycker att det är ointressant att läsa annars, vet inte varför men det bara känns så =)


Vackrasteeeee ♥♥♥♥♥♥♥

jag älskar dig


  


When I saw you smile

Hej :) Det gick bra att rida, och nu har jag kommit hem och placerat mig framför TV:n. Har varit ute med hunden och ridit så nu är jag riktigt trött. Det gick bra att rida, red ut på Viola men hon var lite stark och irriterad på myggorna, men annars gick det bra :) Nu ska jag fortsätta tjocka mig framför TV:n och vila men Tessan vill att jag ska följa med och kolla på solnedgången idag? Men det är fult väder och jag är skiiiittrött, sry Tessan men kan vi inte kolla imorgon? (Till er andra också, ni vet vilka ni är) KOMMENTERA.  Men vi ses, hejdå!
RONJA


Ankoooooor


Random


Hihihihihihi, Hejsan! Detta blir det sista inlägget innan jag åker till stallet! Jag kanske tar med mig kameran..men jag tror inte det =) I sånna fall den lilla kameran! Och i samband med det så kanske jag lägger in gröna lund bilderna? För de ligger på den lilla kameran..men den är död kom jag på nu, aja! Nu drar jag, ha en bra dag! =)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAA, Mika och Becca har en fin stund..så kommer Tessan..


T: Heeeeej


T: Vad kollar ni på? :O (de kollade inte på ngt speciellt)


Don't feel sorry for me, 'cause i've the best friends - ever!

Vad du än gör så får du inte lämna mig, du har påverkat mitt liv för mycket. Dina uppmuntrande sms och ditt medlidande som ingen annan någonsin har levererat till mig förut. Mitt liv var inte fulländat innan jag träffade dig men du satte den sista pusselbiten på plats. Du är underbar, underbarare, underbarast. Det går inte att beskriva med ord för hur glad jag är över att jag träffade dig så jag avslutar här. Jag älskar dig.

Jag drömde att jag hade en mardröm

Hej! Jag bestämde mig för att inte gå på min systers skolavslutning, istället sitter jag här och kollar på DH! Ibland är jag faktiskt lite rastlös på sommarlovet, jag kan inte riktigt njuta utav det! Hihi, men jag ska ju åka till stallet senare idag, men vad ska jag göra fram tills dess? Hmm, det vet man aldrig..Men nu ska jag göra ngt av mitt liv, hejdå =)

''Enjoy the little things in life. For one day you'll look back and realize they were the big things..''


let it rain, like tears on my cheek

Hej =) Vilket j*vla basjväder det är ute idag asså! Min syster har skolavslutning, HAHA! Det var i alla fall liiiite finare väder när jag hade skolavslutning =) Just nu sitter jag och äter frukost, känner mig rikitigt nyttig - mörkt bröd! Hihi, men jag har inget att skriva förutom att ni får ha en bra dag så uppdaterar jag mer när jag har kommit hem från stallet typ klockan sju, ohjuste! Jag ska bort ikväll, men jag tror att jag kommer stanna hemma! Orkar inte vara social och trevlig =) Men hejdå! ♥


Min älskling och jag :)♥

Berra bus!


Hihi, gott med Berra bus klockan 23:23 på kvällen! Soooooockerbomb! Ojojojoj, vart ska detta sluta..? :O

scrubs

Hej, nu har jag kommit in efter att ha varit ute och fotat. Det blev inte så många bilder men det var mest en randomsak jag gjorde, men f*n vad med mygg det är ute nu! Ändrade planer angående imorgon föresten! Ska kolla på min syrras skolavslutning typ klockan ett och innan dess ska jag vara hemma och ta hand om hunden, efter det så ska jag åka till stallet och sköta + rida =D Men just nu sitter jag och väntar på att scrubs ska börja, hihi. Men nu ska jag försöka ladda in bilderna här på bloggen, jag kan inte lova att det går men vi får se. Och juste, innan jag går och lägger mig ska jag bleka mitt hår också! Värsta skillnaden det har blivit hitills (dock syns det inte på fotona) Men jag kan slänga in en före och efter bild sen när procuduren är klar =) (Innan jag tonar det asså) Men hejdå!

Fick in en bild...

Har jag inte blivit lite brun? :D


3:e person

Ronja har tråkigt. Hon sitter och kollar på Grannfejden. Hmm, undra vad hon ska göra härnäst? Jo, ut och fota..men Therese Andersson som är Ronjas kompis, svarar inte på Ronjas sms. Hm, Ronja får nog gå ut och fota själv :'( Men det är roligt ändå, men Ronjas mamma kommer undra vad Ronja ska ut och göra såhär sent? Och det undrar Ronja också, men Ronja har tråkigt..och att fota tycker Ronja är roligt =D Nu ska Ronja gå. Hejdå! Hm, Therese svarar inte när Ronja ringer och skickar sms? Hm, undra vad Therese gör, ska man upp och plinga på kanske? Neh, nu går Ronja härifrån. Hejdå..igen.


we are the champions

Hejsan! =) Nu har jag kommit hem efter att ha varit i stallet och handlat med pappa! Jag var inte beredd på att jag skulle rida program men jag gjorde det så det gick inte så jättebra..jag red Champion om ni undrar över rubriken, haha. Men sen kom pappa i alla fall förbi och hämtade upp mig och då åkte vi och handlade och nu har jag hamlat här..ska typ kolla på solnedgången med Tessan ikväll =D Jätteroligt, tar med mig kameran så det blir en massa fina bilder =D Vad ska man göra imorgon då? Jo juste, samma sak som idag :) Hihi, men asså jag har inget mer att skriva så..hejdå!
Ronja ♥

Juste, vad tycker ni om min nya design? :)


Hihihihihih, kolla vilken gammal bild man hittade då =)

stallet nästa

Hejsan, nu har jag lagt upp de flesta bilderna från igår. De bilderna som jag inte har lagt upp är inte så nödvändiga! Iaf så ska jag åka till stallet snart med Emelie =) Men först ska jag typ klä på mig och borsta tänderna, hihi ^^ Jag kanske tar med mig kameran..eller? Jag vet inte! Tror inte det =) Hihi, hejdå!
Ronja ♥


Fråga inte, hihi ^^


skolavslutning del 2 av 2




















Solavslutning del 1

















Jag lägger in de i olika delar för att annars tar det en sån jäkla tid ^^

sommarlov!

Sommarlovets första dag börjar bra, men det kunde ha varit bättre..lite sol skulle ju inte sitta fel! Men ja, jag har vaknat, kollat på TV och ätit "frukost" hehe, men nu ska jag avslöja vad jag ska köpa:


Detta är en mini foto studio! När man får hela bakgrunden i en färg och så men det är en sak jag funderar över..undra om det får plats en människa där? För annars vill jag inte ha den, vad ska hade de tänkt att man ska fota då? Ett äpple eller..? Haha, skoja..men jag ska ta reda på det ^^ Den var 430x430x430 mm, men vad f*n innebär det? Det kan ju inte vara millimeter? :O Kommentera ngn som vet, snälla? :)

Aja, idag ska jag bara ta det lugnt och åka till stallet där jag ska sköta och rida =) Mysigt värre. Nu kanske jag ska ut och fota! Det är coolt när det har regnat så ser man vattendropparna på bladet, etc. Oker till stallet runt klockan ett-två så jag vet inte om det blir ngn mer uppdatering! Men jag tror att jag ska slänga in lite bilder från igår, jag tror att det inte går att ladda upp bilderna för att det är för stora så jag sak förminska de i paint men nackdelen med det är ju att kvalitén blir sämre på bilderna.. Men nu ska jag sätta fart, hare bra!
Ronja ♥

Hiss & diss


HISS FÖR SENA SOMMARKVÄLLAR MED VÄNNERNA OCH GREY'S ANATOMY!
Det finns mycket jag vill hissa men det får jag ta en annan gång, kanske imorgon? =)


Diss för skavsår... fyf*n vad ont jag har från mina klackar! Ja, jag har gått in de, men vad hjälper det?


"VI SOM KAN HA KUL UTAN ALKOHOL" <-- Hiss till oss tjejer, ni vet vilka ni är =)


uppdatering på hög nivå!

Okej, asså datorn laggar när jag försöker ladda in bilder..jag fick in EN och det var denna;

Jaja, Bonäs var chill med tjejerna =D Önskade att jag kunde lägga in lite bilder därifrån men det går tyvärr inte med blogg.se som dampar just nu. Jag kom hem lagom till Grey's som btw var skiiiiiiiiitspännande och det bästa avsnittet jag ngnsin sett! Mamma mia vad jag längtar tills nästa Onsdag =D Hihi, och nu är jag typ glad för att jag ska köpa en sak som jag alltid har velat ha och ni får inte veta vad det är! För jag vet inte om jag ska köpa det riktigt ännu ^^ Men jag tror det, men det är ganska dyrt men jag tror att det är värt det. Gud vad kul vi kommer att ha! =D Aja, nu till morgondagen:
Först ska jag framförallt vakna och sen ska jag ta hand om hunden. Mot eftermiddagen ska jag åka till stallet och sköta om min lilla Eden som jag inte har sett på hela veckan och så ska jag rida =D Det kommer bli en mysig dag imorgon..det känner jag på mig =)
På Fredag blir det samma sak, HAHA! Och på Lördag kanske jag ska köpa den där saken (om mamma går med på det) Och på söndag ska jag använda den..T'S'R'L'M'B; Kan ni göra ngt på Söndag? =) Kommentera!
Men jag har inget mer att förmedla. Tjohej! Uppdaterar mer imorgon om det inte pluppar upp ngt randominlägg nu såhär på natten ^^
Ronja! ♥

tråååååååk

Oooooh, har inget att göra! Är skittrött men vill ändå göra något -.- hihi, problem..jag tror att jag ska ta och vila lite! Är skittrött..vet inte varför, men det är väl som vanligt dåra ;P Haha, men jag uppdaterar kanske när vi har varit på bonäs. Hare bra! :*
Ronja


gr8

Heeeeeej! Nu har vi sommarlov =D *giiiiiilla* Har precis kommit hem från att ha ätit lunc (pizza) med tjejerna =) Snart ska jag och Tessan ut och fota i det fula vädret nere på Bonäs, men först ska vi bleka mitt hår! Sen ska vi grilla på Bonäs med alla tjejer =) Tar med mig kameran och haft den hela dagen så jag lägger in alla bilder senare idag eller imorgon. Hihi, hejdå!
Ronja


Ronja tipsar!


Denna sak rekomenderar jag om man har fet hy, visst Demons & angels är gryyyyyyymt bra men mer mot finnar. Och Neutrogena visibly clear rensar ut porerna och gör huden skitlen! Jag brukar använda den innan jag använder demons and angels serien och jag är så nöjd =D Ligger runt 60-70 kr och finns att köpa på typ mataffärer ^^







sommarlov imorgon !

Hejhej bloggen! Mitt internet är baaajs så jag skriver detta på world just nu, HAHA! Men bättre det än inget, va? =) Sorry för att jag inte har skrivit ngt men jag var riktigt trött när jag kom hem så jag somnade, HAHA! Men vi var ju på Vaxholm idag med skolan, men vi var typ på självaste kastellet en timme och resten av tiden gick åt att åka dit och hem, haha! Vi började kl typ nio och slutade typ två där borta och kom hem typ…fyra-fem? Kommer inte ihåg, men det var i alla fall scrubs på TV när jag kom hem =D Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar =)

Juste, duschade och så och då sprayade jag mitt hår med citronsaft så vi får se hur det ser ut imorgon för att just nu är det blött och sitter i fyra flätor (haha!) Ja, fyra flätor! Det blir med lockigt då ^^ Men nu ska jag dra! Hejdå =)
Ronja


Ja, jag vet att jag ser jävligt glad ut, haha! bild tagen av Mika ♥

Tårarna väller ut när jag tänker på den där dagen.  Jag blir så sur och full av ilska. RESPEKT.


citron?

Den 24 Juni flyttar jag. Asså det är fett snart! Jag var verkligen inte beredd på det! Men som en glad nyhet så hade de köpt studsmattan de hade där innan =D Hihih, nice...jag kommer att bo på den, inte i huset. Haha! Men det är ganska bra ändå att vi flyttar så tidigt som möjligt efter det som hände i förrgår. Ah..men nu ska jag kolla på "My name is earl" Hare bra!

btw: Jag sak färga mitt hår typ blont, och jag har typ ljusbrunt hår nu och jag undrar om det kommer missfärgas eller? Hur ska jag göra? Tacksam för svar!
Ronja ♥

IGGA FACET OCH KOLLA PÅ HÅRET ISTÄLLET! - Kan fortfarande inte lägga upp bilder :@

sen kväll

Hejhej!
Jag har bestämt mig för att det ska bli en sen kväll för mig. Haha, fråga verkligen inte. Men kolla; nu är det "2½ män" och sen är det "my name is earl" dubbelavsnitt! Sen är det "svrubs" och när det är slut så är klockan tolv, aja. Vi ska ju inte göra något ansträngande imorgon..hoppas jag, haha! Men detta blir nog det sista inlägget för mig och sen får vi se när jag skriver imorgon, kommer hem typ klockan tre-fyra (-.-) Hejdå!
Ronja ♥

jävla f*tt blogg.se som inte vill ladda upp bilder..

inget liv

hejhej, asså jag har inget liv idag. Var jättetrött när jag kom hem från skolan (därav därför jag inte gick till stallet) så jag har sovit några timmar och nu har jag energiii! Slänger kanske in ngt "Ronja tipsar" sen, men jag vet inte vad jag ska tipsa om. Men nu ska jag äta. Hejdå!
Ronja


Marabou

is good.
Hejsan, nu har jag kommit hem från en flummig och rolig dag =) Haha, skolan gick bra. Vi städade och skrev NP i engelska. Del tre - skrifitliga. Det gick jättebra. Efter skolan tog vi en sväng i centrum och pt en glass, sen gick vi vidare till hammocken och chillade lite. Men Tessan gjorde ngt annat...haha! Det blir inget stall idag för att jag är helt slut och tror att jag börjar bli sjuk. Igen! Men jag får skylla mig själv eftersom jag badade när jag var sjuk.
Men nu ska jag dra. Hejdå!
Ronja


Bonäs

 



Some pics bara ^^

Over my dead body

"Livet leker när T'S'R'L'M'B steker" Therese Andersson

Haha, middagen smakade väl och nu sitter jag här framför TV:n igen. Klockan är bara åtta men det känns som om den är typ tio.., det blev ganska sent igår kväll. Hehe. Detta blir det sista inlägget för ikväll för att jag tror att jag somnar snart..det är ett under om jag inte blir sjuk imorgon eftersom jag badade både igår och idagl, hehe. Ni får ha det så bra. För att jag mår bra, jag mår bra..
Ronja ♥


Gillar bilden...

Trauma

usch, denna dag har bara varit för mkt. Men förutom det som hände så var Bonäs fett chill. Fick lite färg i alla fall! Jaja, imorgon kommer i alla fall bli ganska chill, först typ skriftliga NP i engelska och sen bara städa. Efter skolan drar jag till stallet!

OooO, ikväll blir dewt myskväll med grillat kött och pommes (mums) Ohjuste, jag har försökt ladda över bilderna från grönan men, haha. Linnea vet hur det gick...får försöka senare. Haha. Aja, ska hitta på ngt att typ göra nu...hejdå!
Ronja ♥


Haha

Missuppfattning

oh, jag vet inte vad det blev av denna kväll men ja..det blir ingen soluppgång men vi kom ändå på att den inte går upp vid sjön, den går bara ner där och kommer upp i öst och det är typ bakom träden och grejjer så ah..hehe, men jaha. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Om det blir soligt så ska jag ligga och sola hela dagen i hopp om att bli lite brun! Ja, men nu ska jag dra. Har inget att skriva med. Hejdå!
Ronja ♥

oh, gr8 min syster och hennes kompis ska sova i vardagsrummet med oss. Den här kvällen blev veeeeerkligen som planerad: *ironi på hög fuc*ing nivå* 
 
Ni två kan förstöra mitt liv, men jag bryr mig fan inte längre. Fyfan säger jag bara.

?

Asså, ibland undrar jag vad du tror om mig? Höhö, du är lite konstig du! Men jag älskar dig ändå!

I'LL NEVER FORGET THE TIME WITH YOU HONEY, I ♥ U!


Randomlåt jag hittade, haha: California girl - Jay. k ft. Junior

Ronja tipsar!

chips och dipp är ganska gott men bättre är grönsaker och dipp! Nästan godare och defentivt nyttigare! Mohahaha.


Randominlägg på hööög nivå


Eenie meenie - Sean kingston & Justin bieber

WORK IT!

TEXT GJORD AV EMMY VIRKKI

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn rlol i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

HAHAHA, fett sjukt...

don't mess with me =)


Jag mår bra

Hej =) Igår sov jag ju hos Klara, till idag. Vi hade roligt som vanligt. Red ju igår också, jag fick en häst som heter Zara som jag aldrig har ridit förut men det gick bra! Vi red ju program och hon var jätteduktig =) Är nöjd men jag kunde ha varit bättre. Idag har jag bara städat och nu sitter jag här och väntar på att mina friends ska komma, men jag är skittrött egentligen! Kommer fan aldrig vakna tills soluppgången, haha! Jag ska försöka ta massa kort under kvällen men nu kom jag på att batteriet är dött, haha. Måste ladda det...hihi, jaja. Nu ska jag dra.
Ha en bra kväll, för att jag kommer att ha det jättekul =D
Ronja ♥

Juste, bilderna från Grönan kommer senare ikväll.


Jag saknar min lilla vovve som är hemma hos morfar över helgen :'( ♥

Gröna Lund

var gryyyyyyyyymt roligt =D! Åkte insane med Mika, ouff! Den är ganska creapy! Haha, men vi överlevde i alla fall! Kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag då jag kom på att det var VD! Så upp i soffan med datorn vart det, får kolla på det igen innan jag går och lägger mig.

Imorgon är det ju skola, vi ska ha nationella men vi slutar 12.15. Haha! Bara äääälskar veckan innan sommarlovet, värsta chilldagarna! Juste, ni får bilderna från grönan typ på Lärdag för att jag ska sova hemma hos Klara imorgon och efter skolan ska jag typ bada/åka till jakan, vet inte riktigt vad jag ska göra än för att sen måste jag åka till stallet för att jag ska rida så jag hinner inte göra bådeoch "/ Så jag kommer nog inte uppdatera mer förens på Lördag, kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon på morgonen. Men nu ska jag dra, ni får hare så bra.

Ronja ♥


Bild i repris, tror jag..jag vet inte vilka bilder ni har sett ^^

-

Detta blir det sista inlägger innan jag åker till Grönan, sen vet jag inte om jag uppdaterar när jag kommer hem, men räcker det inte med att jag har varit så aktiv nu på morgonen? ;P Haha, nerå men vi får se hur trött jag är. Haha ;P Nu ska jag hoppa in i ducshen.
Toodels!

Tycker ni att det är bra eller dåligt att jag lägger upp randombilder i varje inlägg? ^^


Ronja tipsar!




Ronja tipsar Gina Tricots 99 kronors t-shirtar! De kostar alltid 99:- och är för det mesta snygga/roliga. Om man vill ha en T-shirt så vet man alltid att man gå till Gina. Snygga t-shirtar för bra pris!

100:e inlägget

...var det förra, haha. Blev bara tvungen att säga det ^^ Jag firar det med...hm, ett inlägg där Ronja tipsar? Ah, så får det bli, nu måste jag bara tänka ut vad jag ska tipsa om? Men vad tycker ni om "Ronja tipsar" föresten? Ska jag fortsätta med det eller tycker ni att det bara är onödiga inlägg? :P Jag vill gärna ha eran åsikt, snälla kommentera. Jag är snart tillbaka med ett "Ronja tipsar". Ha det bra sålänge!

"Det är inte så att jag hoppas att du dör men att du inser vad du har gjort"


What you got boy is hard to find ♥

Hejsan! Härligt, har tre timmars sovmorgon men istället vaknar man utav sig självt klockan halv sju, skitpigg. Fast det brukar ju  vara så när jag ser fram emot ngt, då taggar jag dagen innan och vaknar tidigt dagen därpå. Nog med att jag var taggad så var det jätteljust i mitt rum! Måste skaffa rullgardin!

Nu ligger jag i alla fall i min säng, har precis kollat på det senaste avsnittet av Vampire diaries, vet inte varför. Var bara sugen på det ^^ Men vad ska jag göra nu...? Duscha, kolla på TV, fixa mig och äta frukost. Then - off and go to Gröna Lund. Mitt huvud hurts, men det kan inte stoppa mig! "Ronja goes evil" Haha, ni får ha en bra dag, jag kommer nog ha uberroligt!
Ronjis ♥


Min kusin, jag och pappa på grönan förra året =)

Gröna Lund

here i come! Haha. kommer ha bajsont i huvudet, men inget kan stoppa mig! För att nu är jag taggad, mohaha. Får bara hoppas att jag pallar springa runt, måste verkligen köpa tuggummi för att annars kommer jag att spyyy :P Men aja, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon (nu lät jag som min mamma) Haha, nej men hejdå =)
Kram Ronja


Jag bryr mig inte längre.

- you win 'cause i'm not counting

Hej bloggen, nu sitter jag och drogar "paperweight" Så grymt fucking bra, ursäkta mitt ordval men jag älskar den. Nu ska jag försöka mig på att göra en ny header. Haha, det blir bara någon enkel som jag har nu ungefär. Eller ska jag göra om hela designen? Ah, det jag göra ^^


Ljug inte.

Jag vet att du ljuger, så försök inte! Vafan, du är så jävla öppen på msn/facebook/ men när det gäller verkligheten så är du så jävla falsk. Vågar ingenting. Retar upp mig. Försöker vara någon du inte är. Fyfan säger jag bara. Asså jag tänker inte bry mig om dig längre. Jag är så jävla pissed off på dig. Jag hoppas verkligen att du vet vem du är din korv.

Jag vill uppmärksamma om att det inte är ngn av er.
 


Ronja tipsar!


Detta schampo rekomenderar jag om man vill ha rakt hår, men dock måste man borsta håret när det är blött för bästa verkan. Och då blir håret mer slitet, asså om man borstar det när det är blött. Om man använder hela serien så blir reslutatet mycket bättre.

överskottsenergi

Har sovit så mycket att jag ligger i soffan och sprallar runt, haha. Måste ut eller ngt. Värsta energin. Men det är så varmt, det gör också att jag blir piggare! Men jag kommer inte palla springa runt, ska nog bara gå en promenad. Blir nog grönan imorgon, men jag kommer nog inte åka så mycket snurrgrejer, då kommer nog mitt huvud att säga nej. Haha, men nu drar jag. Hejdå! ♥


OooO, jag ska ta en dusch! Det blir skönt.


låtar


natteravn - rasmus seebach


Rock that body - BEP


omg - usher


Your love is my drug - Ke$ha

Body Bounce

Sitter ute på altanen och lyssnar på musik, jag frös så jag gick ut. Det är bara på sommaren man kan göra det. Men ja, denna dagen har ju varit skit. Har tänkt allt för mycket, kanske därför mitt huvud inte pallar mer. Ha-ha. Nerå, det är ju tur att det finns Panodil.

Jag vet inte om det blir ngt grönan imorgon. Det har bara blivit sämre och sämre med dagarna och om det blir sämre till imorgon så blir det nog inget. Men om jag mår såhär eller bättre så ska jag nog klara det om jag tar med mig huvudvärkstabletter och vattenflaska. Men jag kommer nog inte få ta 06.54 tjejer, ledsen..men min mamma kommer nog inte tillåta det.


Sommarplåga

Ronja öppnar sitt ♥ i bloggen

Det kommer bli bättre när jag flyttar från Kallhäll. Vi kommer inte ha samma vänskapsband som vi har haft som tyvärr är brutet nu. Att bo grannar är inte alltid bra. Tiden med dig har varit underbar men jag vet inte om jag klarar av detta längre, du har uppenbarligen lämnat mig och gått vidare. Jag gör detsamma, det gör ont och jag är rädd att förlora den tillit vi har haft på varandra. Att jag kunde snacka med dig så fort det hände något men jag kände inte alltid att du brydde dig, ibland fick jag bara svaret "okej" när jag öppnade mitt hjärta för dig. Det känns inom mig. Och hur mycket jag än ansträngde mig i bland så fick jag ingen respons, som om du tog det för givet men det krävdes mod. Ledsen, jag älskar dig 


Men man måste möta det man är rädd för, för att övervinna rädslan.

rubriker kan gå och ta sig

Hejsan, gick hem från skolan. Mår allt annat än bra och jag har inte kompis på min mobil längre så jag kan inte smsa och jag vill så gärna svara på ett sms :'( men jag får inte sitta vid datorn..måste vila och dricka mycket  vatten. Hoppas ni får en bättre dag en jag.
kram Ronja

Gammal bild men det där glaset är mitt favoritglas - pooookemon!

You're the reason that i'm still alive

Somnade..om jag mår sämre imorgon så kommer jag inte gå till skolan. Mitt huvud håller på att sprängas känns det som och vi har inga huvudvärkstabletter hemma -.- och jag är trött hela tiden, samtidigt som jag fryser eller svettas. Nog pratat om mig. Just nu sitter jag och kollar på DH och sen är det dubbelavsnitt av cougar town! Men jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig uppe så länge..aja, ni får hare så bra (hare = ha det) För er som inte har fattat det ännu ;P
Ronja


Paperweight on my back

Och smärta i mitt huvud. Det gick bra att simma idag, åkte till Bonäs efter ju. Jag badade inte, tror att jag är påväg att bli sjuk -.-' Jag sitter inne och fryser och kollar på TV (scrubs). Får hoppas att det inte blir värre till på Torsdag. Okej, nej. Nu kan jag inte sitta vid datorn lägre, somnar snart.
Hare / Ronja


RSS 2.0